TÁLAS ÁRON TRIÓ

A Tálas Áron Trió 2015-re nyerte el jelenlegi formáját. 2 album jelent meg eddig "Floating Island" (Gats Productions, JP) és "Little Beggar"(BMC Records). A ritmusszekciót a hazai jazzélet meghatározó művészei alkotják, Barcza Horváth József nagybőgőn és Gyárfás Attila dobon. A trió egyéni hangzásvilág kialakítására törekszik, ugyanakkor nem feledkezik meg a jazz hagyományairól. Felléptek már többek között a Kijevi Jazz Fesztiválon, a Művészetek Palotájában, az Operában, az Opus Jazz Clubban.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • SoundCloud Social Icon

"Gyönyörű zongorarészek váltakoznak bátor zongorarészekkel, amelyek mind a jazz, mind a klasszikus zene ismeretéről tanúskodnak."

- Jon Cowherd

Tálas stílusa a zongorán egyaránt mutat fel imponáló líraiságot és szélesen áradó szenvedélyeket.

- Pallai Péter

"A lényeg, hogy ezen a ma már szinte elvárható virtuozitáson túl eredetisége, közlékenysége, elképesztően kifejlett formaérzéke és muzikalitása valami olyat produkált ezen a lemezen, aminek saját világa van."

 - Zipernovszky Kornél, Magyar Narancs

"Tálas sokféle zenét játszik, sokféle zenei forrásból táplálkozik. Magyar népzene, Kodály, blues, modern maintsream, skandináv-jazz, funk hatások keverednek a lemezen.".

 

- Varga Bendegúz, jazzma.hu

GALÉRIA

AronTalasTrio1
AronTalasTrio1

press to zoom
AronTalasTrio2
AronTalasTrio2

press to zoom
AronTalasTrio6
AronTalasTrio6

press to zoom
AronTalasTrio1
AronTalasTrio1

press to zoom
1/6